Fysioterapeut i Sport og Fitness Vorupør

I Sport og Fitness Vorupør tilbyder vi fysioterapi, massage og personlig træning hos Bjørn Egsgaard. Ønsker du at komme godt fra start, skal du have hjælp til genoptræning eller er du allerede godt i gang, men ønsker at tage din træning til det næste niveau, så kunne et forløb hos Bjørn måske være noget for dig. Alle forløb er skræddersyet ud fra den enkeltes behov og ønsker, og et forløb starter altid med en personlig samtale.

Om Bjørn

Hej jeg hedder Bjørn og er din lokale Fysioterapeut i Nørre Vorupør og omegn.
Jeg kan godt lide at undersøge, behandle og træne med mennesker fordi jeg finder det meningsfuldt at hjælpe andre med at kunne udfolde sig på bedste vis i hverdagen og fordi at kammeratskabet der altid opstår mellem mig og mine deltager gør det til et sjovt arbejde. Det jeg lægger vægt på som fysioterapeut er en hjælpende hånd, motivation og at du på den anden side af et forløb er bedre klædt på til at tage vare på din egen krop fremadrettet. Omgivet af den smukke natur her i Thy vil det altid være muligt, at tage trænings tilbuddene med udenfor efter ønske. Jeg håber vi skal bruge nogle sjove og effektive timer sammen!

Fysioterapeutisk undersøgelse, behandling og genoptræning

Få afklaret årsagen bag din problemstilling, om det er smerte, nedsat bevægelighed eller noget helt tredje. Gennem samtale og undersøgelse finder vi svaret på dine spørgsmål af og hvad der skal til at afhjælpe dine symptomer.   Jeg deler min fysioterapeutiske viden med dig så du  har et bedre udgangspunkt for at tage vare på egen krop fremadrettet.

Personlig træning

Sammen sætter vi mål ud fra din tid og dine forudsætninger. Det kan være alt fra stærkere fysisk til en smertefri hverdag. Her får du samtidig den fysioterapeutiske ekspertise i sammenhæng med den personlige træning. Bestil i dag og lad os starte når det passer dig.

Udendørs bootcamp forløb (8 uger)

Kom med til holdtræning under himlen hvor du er garanteret at få sved på panden og et stort smil på læberne. Du kan være med uanset tidligere erfaring og fysiske form. En særlig træningsform sikre at de individuelle niveau bliver mødt selvom vi træner på hold. Holdende vil aldrig være større end 12 hvilket også sikre at du kan få individuel fysioterapeutisk vejledning. Hver træning har en times varighed med fokus på at give dig et holdbart fundament for er fit , sund og smertefri krop. 

Massage

Massagen starter altid med en kort samtale om hvad du ønsker der skal være fokus på. Det kan f.eks. være ømme områder, eller ren afslapning. Du kan få massage på Vesterhavsgade 122 i Nørre Vorupør eller hjemme hos dig selv når det passer dig. 

Fysioterapi, massage og personlig træning

Bjørn Egsgaard

Booking af forløb

Telefon: 52 23 82 35

Priser

Fysioterapeutisk undersøgelse, behandling og genoptræning
Timetakst: 300,-

Personlig træning
Opstartsmøde (30-90 minutter) = 300,-

2 x Træning = 500,- pr gang (1000,-)
4 x Træning = 400,- pr gang (1600,-)
8 x Træning = 375,- per gang (3000,-)
16 x Træning = 350,-per gang (5600,-)
Alle inklusiv skræddersyet hjemme program.

Tilkøb:
Passiv behandling 30 minutter = 200,-

Udendørs bootcamp forløb (8 uger -> 16 x træning)
Efter ønske kan der oprettes hold i Vorupør, Hurup eller Thisted.
Kontakt mig for nærmere information herom.

Massage:
Vesterhavsgade 122:

30 minutter = 200,-
60 minutter = 400,-

Hjemme hos dig (20 km fra Vorupør):
30 minutter = 260,-
60 minutter = 460,-