Gæstetræning i Sport og Fitness Vorupør

Alle der ikke er medlem af Sport og Fitness Vorupør må få 1 gratis prøvetræning i centeret, for at se om centeret er noget for dem. Gæstetræningen skal ske i følge aftale med centeret og kan ske i receptionen eller på mail til vorupoer@sportogfitness.dk

Herefter har gæsten følgende muligheder:

1. Betale 50 kr. pr. gang via mobilepay på nr. 148084.
Man kan træne i de bemandede åbningstider eller aftale træningstidspunkt på vorupoer@sportogfitness.dk.

2. Melde sig ind på et DIBS medlemskab og få fri adgang til centeret- se priser her.

3. Melde sig ind på et kontant medlemskab og få fri adgang til centeret – se priser her

Dit medlemskort er personligt

Medlemskortet er personligt, og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre. Brud på disse regler medfører bøde på 500 kr. og kan i slemme tilfælde give Sport og Fitness ret til bortvisning uden refusion af kontingent. 

Gavekort – 14 dages gratis træning

Medlem
Som medlem af Sport og Fitness Vorupør, må du give et “ikke medlem” et gavekort på 14 dages gratis træning til fitnesscenteret. Gavekortene ligger på receptionen i centeret og du må give et gavekort pr. person. Gavekortet kan bruges i alle Sport og Fitness centrene i Danmark og behøver ikke at blive indløst i Vorupør.

Vælger personen, at melde sig ind i centeret efter de 14 dage, så kvitterer vi med 1 måneds gratis træning til dig. Personen skal blot refererer til dig ved indmeldelse. 

Ikke medlem
Modtager du et gavekort på 14 dages gratis træning i Sport og Fitness, så skal du gøre følgende for at gavekortet er aktivt:
1. Henvende dig i i receptionen det ønskede Sport og Fitness center
2. Få konverteret gavekortet til et 14 dages træningskort

Gavekortet er ikke købsbetinget og du er derfor ikke forpligtet til indmeldelse efterfølgende. Ved gavekortets udløb, kan du vælge at melde dig ind i centeret på et løbende medlemskab. Ved indmeldelse får du gratis oprettelsesgebyr, hvis du vælger centrene: Vorupør, Hørdum og Bedsted. Som tak for gavekortet, kan du refererer til den person du har modtaget gavekortet af ved indmeldelse – vi kvitterer nemlig med en gratis måned til det medlem, der har givet dig gavekortet.