Køb dit medlemskab

Medlemskaber

Du kan vælge mellem flere medlemskaber hos os, med adgang til ubegrænset træning. Medbring gerne dit sygesikringsbevis, når du skal oprettes som nyt medlem.

Priser pr. 1-1-2023

Med et DIBS medlemskab i Sport og Fitness Vorupør får du også adgang til centrene i Bedsted og Hørdum – dette gælder dog ikke “DIBS Sommerhus” medlemskabet. 

DIBS medlemskaber Pris pr. mdr.
DIBS Sommerhus (ejere) kr. 89,-
DIBS Kids – under 14 år kr. 109,-
DIBS Ældresagen kr. 169,-
DIBS Basis kr. 189,-
DIBS Danmark kr. 299,-
DIBS Familie kr. 399,-

Gæstekort/kontant 

OBS – 1 dags træning skal købes i de bemandede åbningstider – eller hos Surfkollektivet/Vø Surfshop på adressen: Hawblink 123 i Vorupør fre-søn mellem 10-17. Alle dage i juli fra 10-17. OBS – der oprettes kun gæstekort og ikke faste medlemskaber. 

Kontante medlemskaber Pris
1 dags træning kr. 50,-
Weekend (3 dage) kr. 100,-
1 uges træning kr. 150,-
2 ugers træning kr. 250,-
1 mdr. træning kr. 350,-
6 mdr. træning kr. 1000,-
12 mdr. træning kr. 2000,-
 
DIBS Familie

Køb et familiemedlemskab, så hele familien kan være aktive sammen. Medlemskabet giver adgang til fri træning, fri holdtræning, gratis programlægning og opfølgning. Gælder for alle familiemedlemmer på samme bopæls adresse.

* Pauses medlemskabet gælder det for alle i husstanden
* Opsiges medlemskabet gælder det for alle i husstanden.

Unge/børn under 14 år?

Såfremt du er under 14 år, skal du træne i følge af en voksen, af sikkerhedsmæssige årsager. Er du 14 år eller derover vurderer vi at du kan træne på egen hånd – dog kræver vi en underskrift fra dine forældre, som accept af, at du tegner et medlemskab hos os.

Berosættelse

Berostilling kan kun ske såfremt du har et PBS eller DIBS-medlemskab. Berostilling kan kun ske fremadrettet og virker ikke med tilbagevirkende kraft. Du kan ikke berosætte dit medlemskab i bindingsperioden – dvs. mens du venter på at dit medlemskab afsluttes. Modregningen i dit medlemskab grundet berosætning sker med en forsinkelse på op til indeværende måned plus én måned. Berostilling kan ikke aftales mundtligt, men foretages på et af følgende to måder:

1. Online
Berosætning kan ske online via www.vorupoer.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Pause medlemskab”. Login for at pause dit medlemskab. Du kan berosætte dig i minimum 14 dage og op til 3 mdr. af gangen online. Ønsker du, at berosætte dig yderligere, henviser vi til punkt 2.

2. Mail
Berosætning skal ske via e-mail til vorupoer@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer, samt en opstarts dato og slutdato for ferieperioden. Vi bekræfter din berosætning med en retur-mail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse, så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse. 

Opsigelse

Kontante medlemskaber kan ikke afbrydes i den aftalte periode. Bindingsperioden for et PBS eller DIBS-medlemskab ved udmeldelse er altid indeværende måned plus én måned. Udmeldelse mht. et PBS eller DIBS-medlemskab kan IKKE ske mundtligt, men foretages på et af følgende to måder:

1. Online
Udmeldelse online via www.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Opsig medlemskab”. Login med dine medlems oplysninger, for at opsige dit medlemskab – se §1b under “medlemsvilkår” i menuen. 

2. Mail
Udmeldelse via mail til vorupoer@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer. Vi bekræfter din udmeldelse med en returmail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse mht. din mail – så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse.

Vi tilbyder

  • Fri adgang til hele centeret
  • GRATIS programlægning
  • GRATIS program opfølgning
  • GRATIS berosættelse
  • GRATIS udmeldelse
  • GRATIS medlemskort
  • GRATIS parkering
 

Betaling via MobilePay

I Sport og Fitness Vorupør modtager vi IKKE kontanter i centeret – dog tilbyder vi betaling med MobilePay  på nummer 148084

MobilePay_Logo_Sort-300x197

DIBS gebyr

Der er pålagt et DIBS gebyr på 4,84 kr. på alle medlemskaber i Sport og Fitness kæden.