Sport og Fitness Vorupør ønsker, at være forankret i lokalsamfundet, med fokus på faglighed og sundhed. Vores placering i lokalområdet skaber muligheden for synergi og samarbejde med det lokale forenings- og erhvervsliv. Ønsker du en firma- eller foreningsaftale hos os, skal du/i være mere end velkomne til at kontakte os på telefon 2981 1270 eller mail vorupoer@sportogfitness.dk.

Foreningsaftaler

Vorupør Boldklub 

Hvis du er medlem af Vorupør Boldklub, så kan du få en rabataftale hos os – henvend dig i receptionen i de bemandede åbningstider. Vorupør Boldklub (VBK) har eksisteret i næsten 90 år.  Klubben har tradition for både at have ungdomshold, seriehold og oldboyshold. Læs mere om Vorupør Boldklub her.

Vorupør Løbeklub 

Hvis du er medlem af Vorupør Løbeklub, så kan du få en rabataftale hos os – henvend dig i receptionen i de bemandede åbningstider. Læs mere om Vorupør Løbeklub her.

Firmaaftaler

Silicon VØ /Surf and Work 

Har du kontorplads i Silicon VØ / Surf and Work så kan du få en rabataftale hos os – henvend dig i receptionen i de bemandede åbningstider. Silicon Vø er et kontorfællesskab ved Vesterhavet. De er en flok surfere, naturelskere og livsnydere som har valgt at have vores arbejdsliv sammen med ligesindede. De laver en masse forskellige ting og har vidt forskellige profiler, og netop derfor er det ekstra sjovt at gå på “arbejde”. Læs mere om Silicon Vø her.